Ginulu - Română - Termeni și condiții

 

Termeni și condiții


Prin descărcarea sau utilizarea aplicației, acești termeni se vor aplica automat pentru tine - ar trebui să vă asigurați, prin urmare, că le citiți cu atenție înainte de a utiliza aplicația. Nu aveți voie să copiați sau să modificați aplicația, nicio parte a aplicației sau mărcile noastre comerciale în niciun fel. Nu aveți voie să încercați să extrageți codul sursă al aplicației și, de asemenea, nu ar trebui să încercați să traduceți aplicația în alte limbi sau să faceți versiuni derivate. Aplicația în sine, precum și toate mărcile, drepturile de autor, drepturile de bază de date și alte drepturi de proprietate intelectuală legate de aceasta, încă aparțin lui David ESSO ELOKAN.

David ESSO ELOKAN se angajează să se asigure că aplicația este cât mai utilă și mai eficientă posibil. Din acest motiv, ne rezervăm dreptul de a face modificări aplicației. Aplicația Ginulu stochează și procesează datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat, pentru a furniza Serviciul meu. Este responsabilitatea ta să păstrezi telefonul și accesul la aplicație în siguranță. Prin urmare, vă recomandăm să nu jailbreak sau rădăcină telefonul, care este procesul de eliminare a restricțiilor software și limitările impuse de sistemul de operare oficial al dispozitivului. Aceasta ar putea face telefonul vulnerabil la malware / viruși / programe rău intenționate, compromite caracteristicile de securitate ale telefonului și ar putea însemna că aplicația Ginulu nu va funcționa corect sau deloc.

Aplicația utilizează servicii terțe care își declară propriile Termeni și Condiții.

Link către Termenii și condițiile furnizorilor de servicii terți utilizați de aplicație


Ar trebui să fie conștienți de faptul că există anumite lucruri pe care David ESSO ELOKAN nu va lua responsabilitatea pentru. Anumite funcții ale aplicației vor necesita ca aplicația să aibă o conexiune activă la internet. Conexiunea poate fi Wi-Fi sau furnizată de furnizorul de rețea mobilă, dar David ESSO ELOKAN nu își poate asuma responsabilitatea pentru aplicația care nu funcționează la funcționalitate completă dacă nu aveți acces la Wi-Fi și nu mai aveți niciuna dintre alocațiile de date rămase.


Dacă utilizați aplicația în afara unei zone cu Wi-Fi, trebuie să rețineți că termenii acordului cu furnizorul de rețea mobilă se vor aplica în continuare. Prin urmare, este posibil să vi se perceapă de către furnizorul de telefonie mobilă costul datelor pe durata conexiunii în timpul accesării aplicației sau al altor taxe ale terților. Atunci când utilizați aplicația, acceptați responsabilitatea pentru orice astfel de taxe, inclusiv taxele de date de roaming dacă utilizați aplicația în afara teritoriului de origine (de exemplu, regiune sau țară) fără a dezactiva roamingul de date. Dacă nu sunteți plătitorul facturii pentru dispozitivul pe care utilizați aplicația, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că presupunem că ați primit permisiunea de la plătitorul de facturi pentru utilizarea aplicației. În aceeași linie, David ESSO ELOKAN nu își poate asuma întotdeauna responsabilitatea pentru modul în care utilizați aplicația, adică trebuie să vă asigurați că dispozitivul rămâne încărcat – dacă rămâne fără baterie și nu îl puteți activa pentru a beneficia de Serviciu, David ESSO KANELO nu poate accepta responsabilitatea.

În ceea ce privește responsabilitatea lui David ESSO ELOKAN pentru utilizarea aplicației de către Dumneavoastră, atunci când utilizați aplicația, este important să rețineți că, deși ne străduim să ne asigurăm că aceasta este actualizată și corectă în orice moment, ne bazăm pe terțe părți pentru a ne furniza informații, astfel încât să le putem pune la dispoziția dumneavoastră. David ESSO ELOKAN nu își asumă nicio răspundere pentru nicio pierdere, directă sau indirectă, pe care o experimentați ca urmare a faptului că vă bazați în întregime pe această funcționalitate a aplicației. La un moment dat, este posibil să dorim să actualizăm aplicația. Aplicația este disponibilă în prezent pe - cerințele pentru sistem (și pentru orice sisteme suplimentare ne decidem să extindă disponibilitatea aplicației la) se poate schimba, și va trebui să descărcați actualizările dacă doriți să continuați să utilizați aplicația. David ESSO ELOKAN nu promite că va actualiza întotdeauna aplicația, astfel încât să fie relevantă pentru dvs. Cu toate acestea, vă promiteți să acceptați întotdeauna actualizări ale aplicației atunci când vi se oferă, este posibil să dorim, de asemenea, să nu mai furnizăm aplicația și să putem înceta utilizarea acesteia în orice moment, fără a vă notifica de reziliere. Cu excepția cazului în care vă spunem altfel, la orice reziliere, (a) drepturile și licențele care vă sunt acordate în acești termeni se vor încheia; (b) trebuie să opriți utilizarea aplicației și (dacă este necesar) să o ștergeți de pe dispozitiv.

Modificări ale acestor termeni și condiții

Este posibil să actualizez Termenii și Condițiile noastre din când în când. Astfel, vă sfătuim să revizuiți periodic această pagină pentru orice modificări. Vă voi notifica cu privire la orice modificări prin postarea noilor Termeni și Condiții pe această pagină.

Acești termeni și condiții intră în vigoare începând cu 2021-01-11



Contactati-ne

Dacă aveți întrebări sau sugestii despre Termenii și Condițiile mele, nu ezitați să mă contactați la https://davidessoelokan.blogspot.com/. Această pagină Termeni și condiții a fost generată de Generatorul politicii de confidențialitate a aplicației

Popular posts from this blog

Ginulu - English - Terms & Conditions

Ginulu - English - Privacy Policy

Ginulu - Svenska - Sekretesspolicy