Ginulu - Svenska - Villkor och villkor

 

Villkor och villkor


Genom att ladda ned eller använda appen kommer dessa villkor automatiskt att gälla dig – du bör därför se till att du läser dem noggrant innan du använder appen. Du får inte kopiera, eller ändra appen, någon del av appen eller våra varumärken på något sätt. Du får inte försöka extrahera källkoden för appen, och du bör inte heller försöka översätta appen till andra språk, eller göra derivatversioner. Appen i sig, och alla varumärken, upphovsrätt, databasrättigheter och andra immateriella rättigheter som är relaterade till den, tillhör fortfarande David ESSO ELOKAN.

David ESSO ELOKAN har åtagit sig att se till att appen är så användbar och effektiv som möjligt. Av den anledningen förbehåller vi oss rätten att göra ändringar i appen. Ginulu-appen lagrar och behandlar personuppgifter som du har lämnat till oss, för att kunna tillhandahålla min Tjänst. Det är ditt ansvar att hålla telefonen och åtkomsten till appen säker. Vi rekommenderar därför att du inte jailbreak eller rota telefonen, vilket är processen för att ta bort programvara begränsningar och begränsningar som införts av det officiella operativsystemet på din enhet. Det kan göra telefonen sårbar för skadlig kod / virus / skadliga program, äventyra telefonens säkerhetsfunktioner och det kan innebära att Ginulu app inte fungerar korrekt eller alls.

Appen använder tjänster från tredje part som deklarerar sina egna allmänna villkor.

Länk till villkor för tredje parts tjänsteleverantörer som används av appen


Du bör vara medveten om att det finns vissa saker som David ESSO ELOKAN inte kommer att ta ansvar för. Vissa funktioner i appen kräver att appen har en aktiv internetanslutning. Anslutningen kan vara Wi-Fi, eller tillhandahålls av din mobilnätleverantör, men David ESSO ELOKAN kan inte ta ansvar för att appen inte fungerar med full funktionalitet om du inte har tillgång till Wi-Fi, och du inte har någon av dina dataersättning kvar.


Om du använder appen utanför ett område med Wi-Fi bör du komma ihåg att dina villkor i avtalet med leverantören av mobilnät fortfarande gäller. Som ett resultat kan du debiteras av din mobilleverantör för kostnaden för data under hela anslutningen medan du kommer åt appen, eller andra avgifter från tredje part. När du använder appen tar du ansvar för eventuella sådana avgifter, inklusive roamingavgifter om du använder appen utanför ditt hemland (dvs. region eller land) utan att stänga av dataroaming. Om du inte är fakturabetalaren för den enhet som du använder appen på, var medveten om att vi antar att du har fått tillstånd från fakturabetalaren för att du använder appen. Längs samma linjer kan inte David ESSO ELOKAN alltid ta ansvar för det sätt du använder appen på det sättet du använder appen dvs Du måste se till att din enhet förblir laddad – om det tar på batteri och du inte kan slå på den för att utnyttja Tjänsten, kan Inte David ESSO ELOKAN ta ansvar.

När det gäller David ESSO ELOKAN:s ansvar för din användning av appen är det viktigt att tänka på att även om vi strävar efter att se till att den uppdateras och korrigeras hela tiden, förlitar vi oss på att tredje part tillhandahåller oss information så att vi kan göra den tillgänglig för dig. David ESSO ELOKAN tar inget ansvar för förlust, direkt eller indirekt, du upplever som ett resultat av att förlita sig helt på denna funktionalitet i appen. Vid något tillfälle kan vi vilja uppdatera appen. Appen är för närvarande tillgänglig på – kraven för system(och för eventuella ytterligare system som vi bestämmer oss för att utöka tillgängligheten för appen till) kan ändras, och du måste ladda ner uppdateringarna om du vill fortsätta använda appen. David ESSO ELOKAN lovar inte att den alltid kommer att uppdatera appen så att den är relevant för dig och/eller fungerar med den version som du har installerat på din enhet. Men, Lovar du att alltid acceptera uppdateringar av ansökan när de erbjuds till dig, Vi kan också vilja sluta tillhandahålla appen, och kan avsluta användningen av den när som helst utan att meddelande om uppsägning till dig. Om vi inte säger något annat, vid eventuell uppsägning, (a) upphör de rättigheter och licenser som du har beviljat i dessa villkor; (b) du måste sluta använda appen, och (om det behövs) radera den från enheten.

Ändringar av dessa allmänna villkor

Jag kan uppdatera våra Villkor från tid till annan. Således rekommenderas du att granska denna sida med jämna mellanrum för eventuella ändringar. Jag kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera de nya allmänna villkoren på denna sida.

Dessa villkor är effektiva från och med 2021-01-11



Kontakta oss

Om du har några frågor eller förslag om mina Regler och Villkor, tveka inte att kontakta mig på https://davidessoelokan.blogspot.com/. Denna sida för allmänna villkor genererades av App Privacy Policy Generator

Popular posts from this blog

Ginulu - English - Terms & Conditions

Ginulu - English - Privacy Policy

Ginulu - Svenska - Sekretesspolicy