Ginulu - Nederlands - Algemene voorwaarden

 

Algemene voorwaarden


Door de app te downloaden of te gebruiken, zijn deze voorwaarden automatisch op u van toepassing - u moet er daarom voor zorgen dat u ze zorgvuldig leest voordat u de app gebruikt. Het is niet toegestaan om de app, een deel van de app of onze handelsmerken op geen enkele manier te kopiëren of te wijzigen. Het is niet toegestaan om te proberen de broncode van de app te extraheren en u moet ook niet proberen de app in andere talen te vertalen of afgeleide versies te maken. De app zelf, en alle merken, auteursrecht, database rechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot het, nog steeds behoren tot David ESSO ELOKAN.

David ESSO ELOKAN zet zich in om ervoor te zorgen dat de app zo nuttig en efficiënt mogelijk is. Daarom behouden wij ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de app. De Ginulu app slaat op en verwerkt persoonsgegevens die u ons hebt verstrekt om mijn Service te kunnen leveren. Het is uw verantwoordelijkheid om uw telefoon en toegang tot de app veilig te houden. We raden u daarom aan uw telefoon niet te jailbreaken of te rooten, wat het proces is van het verwijderen van softwarebeperkingen en beperkingen opgelegd door het officiële besturingssysteem van uw apparaat. Het kan uw telefoon kwetsbaar maken voor malware / virussen / kwaadaardige programma's, compromitterende beveiligingsfuncties van uw telefoon en het kan betekenen dat de Ginulu app niet goed of helemaal niet werkt.

De app maakt wel gebruik van services van derden die hun eigen algemene voorwaarden aangeven.

Koppeling naar algemene voorwaarden van externe serviceproviders die door de app worden gebruikt


U moet zich ervan bewust zijn dat er bepaalde dingen zijn waar David ESSO ELOKAN geen verantwoordelijkheid voor zal nemen. Voor bepaalde functies van de app moet de app een actieve internetverbinding hebben. De verbinding kan Wi-Fi zijn of worden geleverd door uw mobiele netwerkprovider, maar David ESSO ELOKAN kan geen verantwoordelijkheid nemen voor het niet werken van de app met volledige functionaliteit als u geen toegang hebt tot Wi-Fi en u geen gegevensvergoeding meer hebt.



Als u de app buiten een gebied met Wi-Fi gebruikt, moet u niet vergeten dat uw voorwaarden van de overeenkomst met uw mobiele netwerkprovider nog steeds van toepassing zijn. Als gevolg hiervan u door uw mobiele provider kosten in rekening worden gebracht voor de kosten van gegevens voor de duur van de verbinding tijdens de toegang tot de app of kosten van andere derden. Bij het gebruik van de app aanvaardt u de verantwoordelijkheid voor dergelijke kosten, inclusief roaminggegevenskosten als u de app buiten uw eigen grondgebied (d.w.z. regio of land) gebruikt zonder dat u dataroaming uitschakelt. Als u niet de factuurbetaler bent voor het apparaat waarop u de app gebruikt, moet u er rekening mee houden dat u toestemming hebt gekregen van de factuurbetaler voor het gebruik van de app. Langs dezelfde lijn kan David ESSO ELOKAN niet altijd de verantwoordelijkheid nemen voor de manier waarop u de app gebruikt, d.w.z. U moet ervoor zorgen dat uw apparaat opgeladen blijft - als het leeg is en u het niet inschakelen om gebruik te maken van de Service, david ESSO ELOKAN kan geen verantwoordelijkheid aanvaarden.

Met betrekking tot david ESSO ELOKAN's verantwoordelijkheid voor uw gebruik van de app, wanneer u de app gebruikt, is het belangrijk om in gedachten te houden dat hoewel we ernaar streven om ervoor te zorgen dat deze te allen tijde wordt bijgewerkt en correct, we vertrouwen op derden om informatie aan ons te verstrekken, zodat we deze aan u beschikbaar kunnen stellen. David ESSO ELOKAN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enig verlies, direct of indirect, ervaart u als gevolg van een volledig vertrouwen op deze functionaliteit van de app. Op een gegeven moment willen we de app mogelijk bijwerken. De app is momenteel beschikbaar op - de vereisten voor het systeem (en voor eventuele extra systemen die we besluiten om de beschikbaarheid van de app uit te breiden naar) kan veranderen, en je moet de updates downloaden als je wilt blijven gebruiken van de app. David ESSO ELOKAN belooft niet dat het de app altijd zal bijwerken, zodat deze relevant voor u is en/of werkt met de versie die u op uw apparaat hebt geïnstalleerd. U belooft echter altijd updates van de toepassing te accepteren wanneer u wordt aangeboden, We kunnen ook willen stoppen met het verstrekken van de app en het gebruik ervan op elk gewenst moment beëindigen zonder u op de hoogte te stellen van beëindiging. Tenzij we u anders vertellen, zullen (a) bij beëindiging (a) de rechten en licenties die u in deze voorwaarden wordt verleend, eindigen; (b) u moet stoppen met het gebruik van de app en deze (indien nodig) van uw apparaat verwijderen.

Wijzigingen in deze algemene voorwaarden

Ik kan onze algemene voorwaarden van tijd tot tijd bijwerken. Zo wordt u geadviseerd om deze pagina periodiek te bekijken voor eventuele wijzigingen. Ik zal u op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen door de nieuwe Algemene Voorwaarden op deze pagina te plaatsen.

Deze algemene voorwaarden zijn van kracht vanaf 2021-01-11



Neem contact met ons op

Heeft u vragen of suggesties over mijn Algemene Voorwaarden, neem dan gerust contact met mij op https://davidessoelokan.blogspot.com/. Deze pagina Algemene voorwaarden is gegenereerd door App Privacy Policy Generator

Popular posts from this blog

Ginulu - English - Terms & Conditions

Ginulu - English - Privacy Policy

Ginulu - Svenska - Sekretesspolicy